Bordi për menaxhimin e projektit

 1. Peter Eckl, Universiteti Paris Lodron i Salzburgut;
 2. Costin Chiru, Universiteti Politeknik i Bukureshtit;
 3. Angelo Musaio, Universiteti i Gjenovës;
 4. Mjellma Carabregu, WUS Kosova;
 5. Niuton Mulleti, Universiteti EPOKA;  
 6. Blerjana Bino, Universiteti Europian i Tiranës;
 7. Enkelejda Hamzaj, Universiteti "Marin Barleti";
 8. Edlira Late, Universiteti i New York-ut Tirana;
 9. Elona Karafili, Universiteti Polis;
 10. Egest Gjokuta, Ministria e Arsimit dhe Sportit e Shqipërisë;
 11. Lorik Muçaj, Akademia "Evolucion";
 12. Evliana Berani, Kolegji "Pjeter Budi";