Afat i ri: Thirrje per tender - Njoftimi i Prokurimit për Pajisje Kompjuterike dhe Audio-Video

12/05/2017

Në kuadër të programit të ERASMUS +, UNYT hap thirrjen për tender të cilin mund ta shkarkoni më poshtë:

https://drive.google.com/drive/folders/0BwIah8wSe0DkSEtOdzdrMzNnVVU

Mund të gjeni dosjen e plotë të tenderit dhe çdo informacion shtesë në zyrën e financave të UNYT, Rr. “Kodra e Diellit”, Tiranë.

Letter-of-Invitation-to-Tender